BINGO

6 oktober 2019
BINGO

Dat werd er regelmatig geroepen vrijdagavond. Want toen was er weer de bingoavond voor de dames. Het was er heel gezellig druk want er kwamen maar liefst 86 dames. De zaal zat vol. De dames kwamen al op tijd binnendruppelen en om kwart voor 8 was bijna iedereen al aanwezig.

Bij binnenkomst kon iedereen het pakketje bingokaarten halen bij de organisatie en daarna doorlopen naar de bar voor een bakje koffie van de organisatie. Net als vorig jaar was er weer gebak gemaakt door Gonny van Engen. Ook nu was de keuze reuze.

Na aanvang van de bingo waren er weer hele mooie prijzen te winnen. Regelmatig kwam het voor dat er twee winnaars waren en dan moest er weer gedobbeld worden. De verliezer ging dan niet met lege handen weg maar kreeg een leuke troostprijs. Zo ook in de finaleronde die gewonnen werd door Jennie Renting en Mina Kamps. Jennie won uiteindelijk een cadeaubon van Intratuin en Mina mag nog een leuke vogeltaart halen bij Carina Heijnen.

Al met al weer een hele leuke avond en zeker voor herhaling vatbaar. Dus noteer alvast in je agenda voor volgend jaar. De eerste vrijdagavond in oktober 2020. Tot volgend jaar. Voor foto´s zie ons fotoalbum.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.