De Fontein houdt kleding inzamelingsactie

29 oktober 2019
De Fontein houdt kleding inzamelingsactieDe activiteitencommissie van CBS De Fontein zamelt ook dit jaar weer kleren in voor Stichting Bag 2 School.

Deze organisatie zorgt ervoor dat de gedragen kleren terecht komen in landen en plaatsen waar ze dit goed kunnen gebruiken.
Vanaf dinsdag 29 oktober tot en met woensdag 6 november kunt u, onder schooltijd, nog goed draagbare kleren, lakens, dekens, (aan elkaar gebonden) schoenen en knuffels in dichtgeknoopte zakken inleveren bij De Fontein aan de Westrupstraat 10 in Sleen.

Voor elke kilo die wordt opgehaald ontvangt de Activiteitencommissie van “Bag 2 School” een financiële bijdrage.
“Doordat de kleren weer worden hergebruikt/gedragen in Afrika, Azië en Oost Europese landen, maakt u er niet alleen anderen mensen blij mee, maar steunt u ook de activiteitencommissie van De Fontein om de leuke activiteiten voor de leerlingen te kunnen blijven organiseren”, aldus de activiteitencommissie.

26 oktober 2019

(sleenweb)

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.