“Het Magdalena Mysterie”

11 oktober 2019
“Het Magdalena Mysterie”

De commissie Ontmoeting & Inspiratie organiseer op donderdag 17 oktober 2019 in de Ontmoetingskerk te Sleen (de Koepen 1) vanaf 20.00 uur een lezing met als thema ‘Mijn verhaal over Jezus en Maria Magdalena’ De toegang is gratis.

In 2009 verscheen het boek “Het Magdalena Mysterie” van Kathleen McGowan. Het boek is als een roman geschreven waarin de auteur vanuit grondig onderzoek haar visie geeft op de relatie Jezus en Maria Magdalena. Velen werden door dit boek gegrepen, ook de spreekster van vanavond, Melanie Klingenberg-Oostwoud. Ze ging nog meer boeken lezen, maakte reizen naar Engeland en Israël en herlas Bijbelpassages.

Nu zegt Melanie hierover: “Mijn beeld van Jezus en Maria Magdalena is zoveel mooier geworden nu ik me daarin heb verdiept, dat ik het niet langer voor mijzelf wil houden. Graag deel ik mijn ontdekkingen en ervaringen over het leven van Jezus en Maria Magdalena en hun discipelen en wat ik  er zelf van heb mogen leren.”

Ben jij, bent u ook benieuwd? Kom luisteren naar ‘een goed verhaal’ van Melanie Klingenberg

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.