Stap in en reis mee! Kinderboekenweekactiviteiten in bibliotheek en theater

1 oktober 2019
Stap in en reis mee! Kinderboekenweekactiviteiten in bibliotheek en theater

Dit jaar staat de Kinderboekenweek in het teken van voertuigen. Onder het motto Stap in en reis mee! organiseren de bibliotheken in de gemeente Coevorden leuke activiteiten in de bibliotheek. De 65 ste Kinderboekenweek vindt plaats van woensdag 2 tot en met zondag 13 oktober.

Met een boek kun je elke reis maken die je wilt, een reis die je leven verrijkt

De Kinderboekenweek wordt feestelijk afgesloten op zaterdag 12 oktober van 13.00-16.00 uur in Bibliotheek Sleen en zondag 13 oktober van 11.00-14.00 uur in Bibliotheek Coevorden. Kinderen kunnen dan gratis meedoen met diverse leuke activiteiten: een zelfrijdend voertuig maken, op reis met mBot, ringgooien, reistas versieren en nog veel meer leuke activiteiten. De toegang is gratis.

Ook dit jaar geven Pip en Zip maar liefst twee voorstellingen in Theater Hofpoort om de Kinderboekenweek te vieren.

Een voorstelling vol spanning, humor en plezier voor het hele gezin die Theater Hofpoort samen met de bibliotheek organiseert. Omdat het Oktobermaand Kindermaand is mogen kinderen gratis naar binnen, wel even reserveren!

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.