Gezellige pub quiz en Winter barbecue bij Wielens

1 november 2019
Gezellige pub quiz en Winter barbecue bij Wielens

 Restaurant en Zalencentrum Wielens in Noord-Sleen organiseert op 15 november a.s. een gezellige winterbarbecue met aansluitend een pub quiz.

Pubquiz

Regelmatig organiseert Zalencentrum Wielens een pubquiz. Dit fenomeen is overgewaaid uit Groot-Brittannië. De kandidaten beantwoorden in teamverband de vragen die door de quizmaster gesteld worden. Deze quiz bestaat uit verschillende rondes waaronder vragenrondes, geluidsrondes en een plaatjesronde. Het winnende team wacht een leuke prijs.

Aanmelden Iedereen die mee wil doen kan zich vooraf aanmelden met een team van maximaal 5 personen (let wel; normaal gesproken bestaat een team uit 4 personen). De avond kan om 19.00 uur gestart worden met een gezellige barbecue. Om 20.00/20.30 uur start de pub quiz. Aanmelden kan via tel: 0591-361318 of email: info@zalencentrumwielens.nlDeelname bedraagt € 15,00 per persoon, dieetwensen graag vooraf kenbaar maken.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.