School Erm in de verkoop

23 november 2019
School Erm in de verkoop


De gemeente Coevorden doet het voormalige schoolgebouw van basisschool De Piramide aan de Bakkersteeg in Erm in de verkoop.

Het pand uit 1975 staat sinds de sluiting van de school in de zomervakantie leeg. “Het schoolgebouw is ideaal voor ondernemende kopers, om er een mooi woonproject van te maken. Bijvoorbeeld voor senioren, starters of een gezin met kinderen”, aldus Passies Bouwadvies & Makelaardij.

“Op basis van een behoeftepeiling in het dorp Erm blijkt er belangstelling te zijn voor ouderen- en jongerenhuisvesting. De gemeente Coevorden wil recht doen aan de behoeftepeiling en ziet deze herbestemming alleen mogelijk bij een goed initiatief.”
Bekijk hier de advertentie op Funda.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.