Verkeersdrempels in Achterste Erm

19 november 2019
Verkeersdrempels in Achterste Erm

Begin november heeft de gemeente op diverse plekken het wegdek in Achterste Erm laten herstellen. Het was de bedoeling dat er op drie plekken ook kleine verkeersdrempels zouden komen.

Maar zoals de foto’s laten zien zijn er op drie plekken wel pogingen gedaan om drempels aan te leggen, maar die zijn helemaal vlak gebleven. De aannemer heeft kennelijk een fout gemaakt. Die fout zal worden hersteld!

In week 50 zullen alsnog drie drempels worden aangelegd van ieder 9,5 cm hoog. Niet hoog, maar net voldoende om voorzien van strepen de snelheid van het verkeer te matigen. En dat is precies de bedoeling van deze drempels. Nog even wachten: in week 50 worden ze dus alsnog aangelegd.

Drempel 1
Drempel 2
Drempel 3

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.