24hr uitzending radio Caramba vanuit Erm

31 december 2019
24hr uitzending radio Caramba vanuit Erm

Vandaag, op oudejaarsdag, zal Team FM Radio Caramba de gehele dag uitzenden vanuit Erm. Hiervoor heeft de zender zendtijd gekregen van mede collega´s van Team FM en heeft een bereik van de vier noordelijke provincies.

Radio Caramba zendt in de huidige vorm al zo´n 5 jaar vanuit Erm bij de familie Kiers. Het is een echte familiezender en er wordt uitgezonden door Inus , Michel, Miranda en Marco. Af en toe wordt de uitzending door Michel vanuit Nieuw Weerdinge overgenomen. De studio is voorzien van moderne uitzend apparatuur en er is een podium met videomogelijkheden waar meestal op zaterdag artiesten kunnen optreden. Er wordt momenteel digitaal uitgezonden vanuit www.teamfm.nl


Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.