​Gezellige Nieuwjaarsreceptie

4 januari 2020

Het was zaterdagmiddag gezellig druk in de Barn-House van Route34. De door Dorpsbelangen georganiseerde Nieuwjaarsreceptie werd goed bezocht.


Een kleine honderd personen waren aanwezig en de vereniging trakteerde op een hapje en een drankje en dat gaf een gezellige sfeer.
De voorzitter van Dorpsbelangen hield een kleine nieuwjaars toespraak en wees daarbij uitdrukkelijk op om de wensen van de inwoners kenbaar te maken. Dat zou kunnen zijn om het dorp duurzamer te maken, om het dorp gezelliger te maken en/of het dorp veiliger te maken. Het is aan de inwoners. De vereniging van Dorpsbelangen kan een budget van de gemeente Coevorden tegemoet zien mits de doelen door de inwoners worden ondersteund. Hier werd door de aanwezigen dankbaar gebruik van gemaakt. Het werden een paar leuke uurtjes in de Barn-House van Route34.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.