Cursus AED en hartreanimatie in Sleen

6 januari 2020
Cursus AED en hartreanimatie in Sleen


Op enkele plaatsen in Sleen zijn sinds een aantal jaren AED’s aanwezig. Onder de paraplu van Dorpsbelangen Sleen – Diphoorn worden er ook dit jaar weer herhalingslessen voor het bedienen van de AED en hartreanimatie gegeven.

Ook is het mogelijk een volledige cursus te volgen.
In maart/april/mei 2020 zal er weer een herhalingscursus bediening AED en hartreanimatie aangeboden worden. Bij voldoende belangstelling (minimaal 6 personen) is het mogelijk om een beginnerscursus te organiseren.
Wanneer u belangstelling heeft voor één van beide cursussen, dan kunt u zich opgeven bij Marleen Haan, e-mailadres: marleen.haan@ziggo.nl (Geef duidelijk aan voor welke cursus u zich wilt aanmelden, beginners of herhalingscursus)
Om deze cursussen te kunnen blijven aanbieden de komende jaren zal er een bijdrage van € 10,– per persoon gevraagd worden.
Belangstellenden ontvangen na aanmelding een uitnodigingsbrief met meer informatie over o.a. de exacte cursusdata en betaling.

05 januari 2020 Bron SleenWeb

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.