De Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

8 januari 2020
De Nationale Voorleesdagen in de bibliotheken

De Nationale Voorleesdagen 2020 zijn van 22 januari t/m 1 februari. Tijdens deze dagen staat het voorlezen aan jonge kinderen die zelf nog niet kunnen lezen centraal. De activiteiten tijdens de Voorleesdagen spelen zich af rond het Prentenboek van het Jaar. In 2020 is dat Moppereend met tekst en illustraties van Joyce Dunbar en Petr Horáček.


Feest in de bibliotheek

Poppentheater Jinky’s Mikmak heeft een vrolijke voorstelling gemaakt, die is geïnspireerd op het verhaal van Moppereend.

Peuters en kleuters kunnen naar de voorstelling komen kijken in de bibliotheken. Maandag 20 januari om 15.30 uur in Schoonoord, dinsdag 21 januari om 15.30 uur in Sleen, donderdag 23 januari om 15.30 uur in Oosterhesselen, vrijdag 24 januari om 15.00 uur in Aalden, zondag 26 januari om 11.00 uur in Coevordenen. De voorstelling in Dalen is in Zaal Cornelis op dinsdag 28 januari om 15.00 uur.

De toegang is gratis.

Welkomstcadeautje
Meld uw peuter of kleuter aan als lid. Voor kinderen is het lidmaatschap gratis. De bibliotheek biedt u een lief welkomstcadeautje aan: een voorleesknuffeltje van Moppereend, de hoofdpersoon uit het Prentenboek van het Jaar 2020.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.