Inloopspreekuur Maatschappelijk Welzijn

8 februari 2020
Inloopspreekuur Maatschappelijk Welzijn
Maatschappelijk Welzijn Coevorden en de bibliotheek in Sleen gaan nauwer samenwerken, door vanaf woensdag 12 februari elke woensdagmiddag een inloopspreekuur te organiseren. Het spreekuur vindt plaats van 14.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek in Sleen.
 

 
 De opbouwwerker van Maatschappelijk Welzijn Coevorden zal aanwezig zijn om gezamenlijk uw vraag te beantwoorden. Wilt u graag een activiteit organiseren, heeft u een leuk initiatief/idee of wilt u iets voor een ander betekenen door bijvoorbeeld samen een spelletje te doen of samen een rondje te lopen, kom dan eens langs in de bibliotheek. Maatschappelijk Welzijn Coevorden en de bibliotheek in Sleen geloven in de kracht van mensen verbinden. Daarnaast geeft MWC hulp, advies en informatie over onder andere financiën, gezondheid, welzijn, relatie, gezin, opvoeden, jongeren, ouderen, mantelzorg en vrijwilligerswerk.

 

 

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.