Zaterdag start de voorverkoop van Toneelkaarten

11 februari 2020
Zaterdag start de voorverkoop van Toneelkaarten

terdag 15 februari start de voorverkoop van Toneelkaarten bij de familie Sikken aan de Dalerstraat 4 in Erm. De verkoop begint zaterdag om half tien en eindigt om half twaalf. Daarna zijn de kaarten nog te koop op werkdagen na 18.00 uur en op zaterdagen. Het telefoonnummer van de familie Sikken is 0591-361896.

De Toneelclub Erm geeft dit seizoen drie voorstellingen in de Barnhouse van Route34. De eerste opvoering is op zaterdag 29 februari, de tweede is op 6 maart en de derde op 7 maart. De Toneelclub speelt een vrolijk blijspel met als titel: ‘Snert met ’n hakkie!’.
Het Dorpscafé “De Warme Bal” van Bertha Wolters heeft het niet gemakkelijk. Met dit café heeft Bertha haar droom waar gemaakt, echter het is niet geworden wat ze ervan had verwacht. Vaste klanten heeft ze wel maar de echte loop is eruit. Het café ziet er ook niet bepaald meer uitnodigend uit. Het is allemaal wat gedateerd en echt schoon kunnen we
het ook niet noemen. En dat is ook een doorn in het oog van buurman Willem Schepers, hij runt het exclusieve restaurant “Willems Wijnkasteel” dat naast het café van Bertha staat.
Hij ziet deze ‘schandvlek’ naast zijn mooie wijnkasteel het liefst verdwijnen.
Van enkele vaste klanten krijgt Bertha nog veel steun wat zeer welkom is. Een van die klanten zou het liefst Bertha tot zijn vrouw rekenen maar daar is Bertha niet zo van gecharmeerd.
De financiële ondersteuning voor het café van Bertha kwam van haar neef Harry. Hij heeft destijds het schoonmaakbedrijf van zijn ouders overgenomen en heeft het uitgebouwd tot een internationaal bedrijf: “Mister Clean”. Om die financiële steun te krijgen heeft Bertha haar neef verteld dat zij een goed lopend exclusief restaurant heeft. Harry woont met zijn nieuwe vriendin op de Bahama’s dus die zal zeker niet langs komen. Maar daar heeft ze mis gerekend. Harry belt op een dag dat hij in Holland is en de volgende dag langs zal komen.
Dan slaat de paniek volledig bij haar toe! Want zo’n kroeg kan ze niet aan haar neef tonen!
Maar dan komen de vaste klanten in actie zij zullen Bertha er wel door slepen!
Wat volgt is een verwisselingsspel waarbij alles fout gaat wat maar fout kan gaan. Er volgt een spannende ontknoping. Zou het toch nog goed komen met Bertha en haar bedrijf?
U gaat het zien.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.