De bevrijding van Erm vieren we op 10 april thuis.

24 maart 2020
De bevrijding van Erm vieren we op 10 april thuis.

Dit voorjaar vieren we dat Nederland 75 jaar geleden werd bevrijd. We wilden een samenkomst organiseren op de brink vóór Route 34,

maar dat kan, na de verlenging van het afstand houden van elkaar tot 1 juni, natuurlijk niet doorgaan. Ook de bevrijdingsboog die we op schaal na wilden maken en wilden plaatsen op de brink kan nu niet gemaakt worden. Daar zou te intensief met teveel mensen vlak bij elkaar aan gewerkt moeten worden. Wie had 75 jaar geleden kunnen denken dat wij nu zo aan huis gebonden zou zijn en grote delen van het maatschappelijk leven tot stilstand is gekomen vanwege en virus. We leven gelukkig niet in oorlogstijd, maar de strijd tegen het virus vraagt van ons waakzaam te zijn dat we de besmetting niet ongemerkt doorgeven en vraagt tevens ondertussen een beetje te letten op elkaar. Sterkte allemaal.

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.