UITSTELVIRUS

7 april 2020
UITSTELVIRUS

 

De wereld is in de ban van Corona. Ik moet eerlijk bekennen dat ik in het begin nogal laconiek kon zijn. Inmiddels neem ik ook mijn maatregelen. En wederom kom ik tot de conclusie hoe fijn het is om in een dorp te wonen. Het is altijd al rustig en nu bijna uitgestorven. Je kunt nog heerlijk wandelen of fietsen zonder iemand tegen te komen. En we hebben allemaal een tuin! Ik vermoed dat na het Corona gebeuren zelfs onze tuin er goed uitziet. Alhoewel..


Ik weet niet hoe het u vergaat maar er zijn van die dagen. Dagen waarop ik het hoognodige doe. Dagen waarop het strijkgoed mij smekend aankijkt. Dagen waarop de ramen roepen om een wasbeurt. Ik negeer het gewoon. Want ik heb nog weken de tijd voordat we echt weer wat mogen, dus ik maak me niet druk. Het uitstelvirus heeft mij in de greep. Heel af en toe kom ik bij mijn positieven en geef ik mijzelf een trap onder de kont. Meestal is dat op een zonnige dag! Dan doe ik wat ik kan. Trouwens op de dagen dat het uitstelvirus venijnig is heb ik het ook bijna druk. Ik heb telefonisch spreekuur, bel of word gebeld. Verder doe ik aan video- appen. Ook maak ik elke dag oma TV. Daarvoor heb ik mijn handpoppen onder het stof vandaan gehaald. Alles om de band en het contact met mijn dierbaren te onderhouden. Heel af en toe spreek ik ze op meters afstand. Genoeg te doen!
Voor heel veel mensen valt het niet mee. Daar zijn we ons allemaal van bewust. Dat zorgt soms voor hartverwarmende acties. Onlangs kregen we in onze buurt zomaar wat tulpen. Verder de beren zoektocht, hoe leuk! Zet er vooral 1 voor je raam, of waar dan ook. In ons dorp zijn er genoeg mensen die iets voor een ander willen doen. Chapeau!!
Ik hoop dat u allen gezond blijft! Ik ga wat doen, vandaag laat ik mij niet tegen houden, door wat voor virus dan ook!!

Copyright © 2014,  ERM.NU. Alle rechten voorbehouden.