Rabobank kantoor in Sleen sluit de deuren

Rabobank kantoor in Sleen sluit de deuren

Rabobank Het Drentse Land sluit per 1 juli het bankkantoor aan de Goornhoek in Sleen. “De afgelopen jaren ervaren wij, door de toenemende digitalisering en de financiële zelfredzaamheid van onze klanten, een afname in het aantal klantbezoeken aan onze kantoren”, aldus de Rabobank.

In de afgelopen periode is deze beweging nog duidelijker geworden. “Klanten zijn versneld meer dagelijkse bankzaken zelf digitaal gaan regelen op een moment dat hen dat past. Dit heeft er mede toe geleid dat wij besloten hebben om kantoor Sleen te sluiten.”

Automaten in Sleen
De geldautomaat blijft vooralsnog beschikbaar in Sleen. De sealbag-automaat is helaas momenteel buiten gebruik vanwege het risico op plofkraken. Het is nog niet bekend of en zo ja wanneer de sealbag-automaat weer beschikbaar komt in Sleen.

Andere vestigingen
Rabobank Het Drentse Land heeft na 1 juli nog vestigingen in Westerbork, Borger, Diever en Hoogeveen.

(sleenweb) 12 juni 2020