Ermerstrand omgetoverd in Tijdloos

Ermerstrand omgetoverd in Tijdloos
Van vrijdag 10 juli tot maandag 17 augustus wordt Recreatiepark Ermerstrand in Erm volledig omgetoverd naar een wonderlijk campingavontuur.

“Een reis naar het nu, waar we de tijd, afspraken en drukke agenda’s achter ons laten, want het nu is alles wat we hebben.” 
Het wereldberoemde evenementenbedrijf ID&T uit Amsterdam – oprichter van onder meer de dancefestivals Mysteryland, Sensation, Decibel en Defqon – slaat haar vleugels uit naar Erm. Deze zomer tovert ID&T Ermerstrand om tot, naar eigen zeggen, de ultieme chill out van deze zomer. 

Programma
Laat je nieuwsgierige ik verrassen door een gevarieerde mix van outdoor activiteiten, workshops, kunst en spirituele sessies. Alle activiteiten worden in kleine groepen met een gemonitord maximaal deelnemersaantal georganiseerd. Voor een ideale spreiding vinden de activiteiten plaats in alle hoeken van het terrein: de twee stranden, uitgebreide grasvelden, bossen en twee eilanden.
Een gedetailleerd overzicht van alle activiteiten vind je op www.wij-zijn-tijdloos.nl/experience/activiteiten.

Dagkaarten 
Ermerstrand is vanaf 10 juli niet meer openbaar toegankelijk. Wanneer u toch langs wilt komen, dan is het ook mogelijk om een dagticket te kopen, dit is mogelijk bij de slagboom. Zie www.ermerstrand.nl
Waterskibaan 
De waterskibaan is in de periode van 10 juli tot 17 augustus alleen geopend voor campinggasten en abonnementhouders. Voor boekingen of meer informatie kunt u terecht op de website van Tijdloos: www.wij-zijn-tijdloos.nl, e-mail: info@wij-zijn-tijdloos.nl.