Even voorstellen

Even voorstellen
 
 
Aan de Dalerstraat op nummer 16 wonen sinds begin april Nico en Jolanda van Krimpen met hun twee kinderen Anoek en Jordy. Voorheen woonden ze in Lelystad maar sinds dit voorjaar hebben ze het huis gekocht van Albert en Riet Bosma.
 

Jolanda haar roots liggen in Emmen hier is ze geboren en getogen. Nico is als Hagenees geboren maar heeft zijn jeugd door gebracht in Emmen. Hun werk bracht mee dat ze zich vestigden in Lelystad. Maar hun ultieme wens was om ooit nog eens terug te keren naar Z-O Drenthe. Na een hele lange zoektocht kwamen ze dit voorjaar in Erm terecht en dat tot ieders tevredenheid. Want ze hebben precies wat ze zochten: een klein boerderijtje met een leuke tuin. Nico is It-er en werkt bij een groot telecom bedrijf in Lelystad maar kan veel thuiswerken. Jolanda heeft werk gevonden in Emmen bij een Behangwinkel. Jordy heeft een eigen Internetbedrijfje en Anoek gaat studeren in Zwolle voor lerares Engels. In de afgelopen maanden is er enorm geklust en veel werk verzet maar is het helemaal naar hun zin. De tuin is het volgende project. Ze zijn nu al helemaal op hun plek en hebben het enorm naar hun zin in Erm.