ERM.NU in het Nieuw!

ERM.NU in het Nieuw!
 
 
Er is achter de schermen hard gewerkt om de nieuwe website van Erm ‘in de lucht’ te krijgen. Maar afgelopen weekend was het dan zover en is de nieuwe website “Erm.nu’ online!
 

Met dank aan onze webmaster die dit toch maar weer voor elkaar heeft weten te boksen. De vernieuwing was nodig omdat de weergave van de oude website niet goed over kwam op tablet of smartphone. Die weergave functioneert nu goed. Er wordt nog even aan doorgewerkt om de site zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Wij zijn nieuwsgierig naar uw reacties en/of u nog op- of aanmerkingen heeft, laat dit weten via het contactformulier. We hopen zo weer een aantal jaren vooruit te kunnen en u dagelijks te kunnen bedienen van wat er zoal in ons dorp speelt! Dus geniet van onze eigen Ermer website! 
 
Het team Erm.nu