Even voorstellen

Even voorstellen
Begin juli is de familie Bloemberg aan het Oostereind 29 komen wonen. Het gezin bestaat uit Wouter en Mirjam en de kinderen Elise, Emma en Manuel Bloemberg.
 
 

Wouter is 37 jaar en is werkzaam als manager bij woningcorporatie Domesta in Emmen. Mirjam is ook 37 jaar en werkt als leerkracht op basisschool De Oliebron in Schoonebeek. Elise is 10 jaar en zit in groep 7. Haar hobby’s zijn paardrijden en voltige. Emma is 8 jaar en zit in groep 6. Ze is een echte dierenliefhebber en rijdt ook paard. Manuel is 5 jaar en zit in groep 2. Manuel speelt graag buiten. Alles drie gaan ze naar basisschool Het Talent in de Delftlanden.  

Vanaf 2009 hebben ze 10 jaar in Emmen in de Delftlanden gewoond. Het leven op het platteland trok hun altijd al en toen ze twee jaar geleden voor het eerst deze boerderij tegenkwamen waren ze verkocht. Ze zijn dan ook erg blij dat ze nu naar deze prachtige plek in dit mooie dorp zijn verhuisd! En inmiddels ook al samen met 2 varkentjes, 3 schapen en een aantal kippen!  

De komende periode zijn ze druk bezig met verbouwen en renoveren. Een flinke klus waarna ze hier nog jaren met veel plezier hopen te kunnen wonen!