Kindercarrousel

Kindercarrousel

Dit jaar starten wij vanuit de kerk (PG Sleen) met een jaarprogramma voor alle kinderen en jongeren van basis- en voortgezet onderwijs met leuke activiteiten, genaamd de kindercarrousel en jongerencarrousel. De eerste activiteiten zijn gestart in het startweekend. Met de kinderen hebben we insectenhotels en vogelhuisjes gemaakt en met de jeugd vanaf 12 jaar hebben we de Dorpskerktoren beklommen.(voor foto’s zie www.pgsleen.nl)

De kindercarrousel zondag 4 oktober:

Op zondag 4 oktober is er voor de kinderen van de basisschool leeftijd van 9.30 -11.30 uur weer een gezellige kindercarrousel ochtend. Deze keer met het thema dieren, wat helemaal passend is bij de datum van deze dag. Als je wilt mag je verkleed komen! Er zijn deze ochtend verschillende dingen te doen die te maken hebben met dieren. Zo gaan we onder andere iets knutselen met spijkers en hout, we gaan cup cakes versieren, er ligt een grote puzzel klaar, en zo zijn er nog een aantal andere dingen te doen. Zo kun je uitkiezen wat je graag zou willen doen. Voor de fanatiekelingen mag je natuurlijk ook overal aan meedoen. Opgave graag voor maandag 28 september bij Heidi of Bertine. Kom je er later in de week nog achter dat je toch eigenlijk mee wilde doen, maar ben je je vergeten op te geven doe dan gerust nog even een mailtje! En neem je vrienden/ vriendinnen mee! Dan maken we er samen weer een gezellige ochtend van. We hopen jullie allemaal te zien in Ons Centrum op zondag 4 oktober Groetjes Heidi Koops koopsah@xs4all.nl en Bertine Eisses bertine_klaassen@hotmail.com