​Even voorstellen

​Even voorstellen
Even voorstellen
 
Dit jaar is de familie Beuling op Achterste Erm 16a komen wonen. Ze hebben het pand gekocht van de familie Weinands. Het gezin bestaat uit Wim en Janny en de tweelingzonen Wildrik en Gerben van 23. Wim is 63 jaar en Janny is 57  samen hadden ze een akkerbouwbedrijf in Drouwenermond.

 
 
Gerben studeert in Groningen en Wildrik heeft even een time-out. Nadat ze hun bedrijf hadden verkocht zochten ze een goede vrijstaande woning in een ruime omgeving en die hebben ze dus gevonden op Achterste Erm 16a. 
Voorbijgangers is het zeker niet ontgaan dat ze de tuin rigoureus hebben aangepakt en helemaal opnieuw ingericht. Wim zijn hobby is dan ook tuinieren. Ook de oprit hebben ze van de zijkant van het pand naar voorkant gehaald. Ze hebben ook een gezamelijke hobby namelijk: muziek. Janny speelt klarinet en Wim en Gerben bespelen de bariton en dat doen veel plezier bij twee muziekverenigingen!
Dit jaar hopen Wim en Janny nog opa en oma te worden!
De komende periode moeten er nog wat aanpassingen binnen in de woning gebeuren en ook de tuin is nog niet af, dus nog een flinke klus! Maar dan hopen ze er ook van te kunnen genieten en nog vele jaren met veel plezier te wonen op het schilderachtige plekje in Achterste Erm! 
 
 
Op de foto v.l.n.r.
Gerben, Wildrik, Janny en Wim
Ook de hond Sonja (een wetterhoun) wilde op de foto