Bushbikers organiseren toertocht

Bushbikers organiseren toertocht

Bushbikers organiseren toertocht

Op zondag 18 oktober aanstaande organiseert mountainbikevereniging Bushbikers uit Sleen haar jaarlijkse mountainbike toertocht. Hoofdsponsor van dit jaarlijks terugkerend evenement is Reinders Assurantiën uit Coevorden. De deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit vier gevarieerde routes van respectievelijk 30-50-70 en 100 kilometer.

De 100 kilometer route wordt uitsluitend gereden met gps, de overige routes worden uitgepijld.

De fraaie en uitdagende routes voeren de deelnemers door de landerijen rondom Sleen en gaan grotendeels door boswachterij Sleenerzand. De langste afstand gaat ook nog dwars door de prachtige heidevelden van Boswachterij Borger-Odoorn en is daarom een aanrader voor de geoefende MTB-er die oog heeft voor de mooie Drentse natuur. Tijdens de tocht is er verzorging aanwezig waarbij rekening wordt gehouden met de geldende covid19-richtlijnen.

De inschrijving vindt uitsluitend online vooraf plaats en zolang het maximum van 250 deelnemers nog niet is bereikt via https://www.fietssport.nl/inschrijven/49069. De start is voor de 100 km rijders tussen 8.30 en 9.30 uur. De andere afstanden kunnen starten tussen 9.30 en 11.00 uur. De startlocatie is bij Restaurant & Zalencentrum Wielens, Dorpsstraat 19 in Noord-Sleen.

Voor verdere informatie kunt u per mail contact opnemen met de Bushbikers: info@bushbikers.nl.