IJsvereniging klaar voor komst winter

IJsvereniging klaar voor komst winter

Het bestuur van ijsvereniging Voorwaarts is de laatste dagen erg druk bezig om de natuurijsbaan in ‘t Eng weer winterklaar te maken. Het gras is gemaaid, de baanverlichting is gecontroleerd en het clubgebouw (de Tent) is weer spic en span. Kortom: laat de winter maar komen, het bestuur is er in elk geval klaar voor.

“Normaal gesproken komen we begin november bij u aan deur met onze lidmaatschapskaarten. We hebben besloten om dit jaar i.v.m. de huidige coronacrisis de kaarten niet rond te brengen. Mochten we dit seizoen een ijsperiode krijgen, dan liggen de lidmaatschapskaarten klaar bij de ijsbaan die u tegen betaling kunt krijgen”, aldus het bestuur van de ijsvereniging.

IJsvereniging Voorwaarts kaart

Mochten er nog mensen zijn die naar het sportcentrum Kardinge in Groningen willen voor het vrij schaatsen dan kunnen zij contact opnemen met één van de bestuursleden. Zie: www.sleen.nu/voorwaarts. De ijsvereniging gaat er dan voor zorgen dat u z.s.m. uw lidmaatschapskaart in uw bezit krijgt.
De data voor het vrij schaatsen zijn:

Zaterdag 28 november 2020 van 16.00 tot 18.00 uur.
Woensdag 30 december van 16.30 tot 18.30 uur.
Zaterdag 20 februari 2021 van 16.00 tot 18.00 uur

Het bestuur van ”Voorwaarts” begeeft zich niet alleen op glad ijs, maar er worden ook andere activiteiten georganiseerd. Onder andere op vrijdag 27 november a.s. wanneer de jaarlijkse klaverjasavond gehouden wordt in ”de Tent”. Vanaf ‘s avonds acht uur wordt er weer gestreden om mooie vleesprijzen.

Op dinsdag 8 december vindt de algemene jaarvergadering plaats. Een ieder is vanaf acht uur ‘s avonds welkom in ”de Tent”, bij de ijsbaan. (sleenweb)