Politieberichten september van Erm en Omstr. 

Politieberichten september van Erm en Omstr. 

Wijkagent Bonhof noteerde de volgende politieberichten van september uit Erm en omgeving. 
Op woensdag 9 september werd via internet aangifte gedaan van vernieling van een elektrische fiets aan “t Eng in Sleen. 
Begin september werd een personenauto geparkeerd op de carpoolplaats in Erm. De auto had veel schade. Het is niet duidelijk geworden waar die schade werd opgedaan. De te naam gestelde kon telefonisch niet worden bereikt. Uiteindelijk is de auto opgehaald. 


Op 9 september reed een bestuurder van een personenauto op de Boerdijk de sloot in. De man bleek onder invloed te zijn en ook geestelijk de weg kwijt. Er werden alcohol/drugstesten afgenomen en het rijbewijs werd ingevorderd. 
Op 12 september werd bij controle geconstateerd, dat een bestuurder reed met 180 km/uur over de N34. Zij rijbewijs is ingevorderd en een boete zal volgen. 
Op 18 september werd de bestuurder van een personenauto gecontroleerd op alcohol en drugs, nadat er gemeld was, dat de bestuurder kennelijk onder invloed was. Van hem werden alcohol en drugtesten afgenomen. De man moest voor bloedtest mee naar het bureau.
Maandag 21 september werd er ingebroken in een personenauto staande bij de woning aan het Ermerzand in Erm. 
Op maandag 21 september trachtte een bestuurder van een personenauto een haas te ontwijken op de Haarstdiek in Sleen. Dat lukte niet. De haas liet het leven en de auto geraakte totaal vernield in de droge sloot. 
Op 23 september werd de melding gedaan van een mogelijk onder invloed zijnde bestuurder op Horstingerend in Erm. De bestuurder kon niet worden aangehouden. Diezelfde dag werd een bestuurder van de N34 gehaald. Hij moest een drugstest afleggen in Emmen. 
In de periode van 20 september tot 29 september had de politie veel bemoeienis met de vermissing van een 15-jarig meisje. Er werd landelijk gesignaleerd. 
Ook deze maand zijn weer een aantal aangiftes van internet fraude gedaan. De aangevers/slachtoffers werden voor bepaalde bedragen opgelicht. De internet aangifte werd via www.politie.nl gedaan. 
Verder waren er deze maand een aantal politiebemoeienissen met betrekking tot burenruzies, relatieproblemen/ huiselijk geweld, geluidsoverlast (veel overlast meldingen op het Ermerstrand) of andere overlast en hulpverleningen. Vanwege privacy kunnen deze niet worden genoemd. 
Bereikbaarheid politie
Wijkagent voor het gebied Sleen/Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo). U kunt agent Bonhof  bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 vragen naar de wijkagent Bonhof. (U wordt doorverbonden met hem of men maakt een belbericht ) 
In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken). e-mailadres is:hans.bonhof@politie.nl 
U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of e-mailen via www.meldmisdaadanoniem.nl
De politie Drenthe op internet is: www.politie.nl.