Werkzaamheden Rondweg Emmen

Werkzaamheden Rondweg Emmen
Van vrijdag 16 oktober 18.00 uur tot en met maandag 19 oktober 6.00 uur is de N34 tussen de rondweg Emmen tot aan de Odoornerweg afgesloten voor verkeer. Vanaf 19 oktober rijdt het verkeer dan in beide richtingen op het nieuwe wegdek en start aannemer Dura Vermeer met de herinrichting van de oude rijbaan van de N34. Bekijk het omleidingskaartje. 

Nieuwe verbrede viaducten 
We sluiten de N34 vanuit het zuiden aan op de nieuwe rijbaan met een tijdelijke doorsteek van de bestaande naar het nieuwe deel. Het verkeer rijdt dan over de verbrede viaducten Brinkmade en Staapharst richting het noorden. Ten noorden van de afslag Emmen (N381) sluiten we in dat weekend de nieuwe rijbaan aan op de bestaande N34. Om vanuit de richting Drachten naar Coevorden te kunnen rijden, maken we een tijdelijke verbinding over de bestaande rijbaan naar het nieuwe deel van de N34. Na het weekend rijdt het verkeer over de oostelijke rijbaan van de N34. Tot begin 2021 reconstrueren we vervolgens de oude rijbaan van de N34.