Politieberichten van Erm in oktober

Politieberichten van Erm in oktober

Wat later dan gebruikelijk, maar de wijkagent mocht genieten van een korte vakantie, dan toch de politieberichten van de maand oktober. De heer Bonhof heeft weer alle feiten voor u op een rijtje gezet.


Tussen 4 en 16 oktober werd er ingebroken in een vakantiebungalow aan het Ermerstrand in Erm. Er werd een TV en een Nintendo WII weggenomen.
Op 14 oktober werd op het Ermerstrand in Erm een aanhangwagen met kraantje aangetroffen die was ontvreemd. Het gestolen goed werd aangeboden op Facebook en na een tip trof de politie de aanhangwagen met kraan aan op een parkeerplaats. Het onderzoek gaat nog door.
Bij een alcoholcontrole werd de bestuurder van een personenauto aangehouden op het Horstingerend in Erm. De bestuurder bleek 870 Ulg te blazen.  De bestuurder bleek ook al de afgelopen 5 jaar een keer met alcohol gepakt te zijn. De man zal zijn rijbewijs een lange tijd moeten missen. 
Bij een snelheidscontrole op de N34 in Erm werd een bekeuring gegeven voor 194 km/uur. Tevens is de bestuurder is voor bepaalde tijd het rijbewijs kwijt. 
In de laatste dagen van oktober werden meerdere controles uitgevoerd op vervoer van mest op de N34. Een aantal bekeuringen werden uitgedeeld voor de overbeladen vrachtauto’s.
Ook deze maand zijn weer een aantal aangiftes van internetfraude gedaan. De aangevers/slachtoffers werden voor bepaalde bedragen opgelicht . De internet aangifte werd via www.politie.nl gedaan. Verder waren er deze maand een aantal politiebemoeienissen met betrekking tot burenruzies, relatieproblemen/ huiselijk geweld,  geluidsoverlast (veel overlast meldingen op het Ermerstrand) of andere overlast en hulpverleningen. Vanwege privacy kunnen deze niet worden genoemd. 
Bereikbaarheid politie: 
Wijkagent voor het gebied Sleen/Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo). U kunt me bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 vragen naar de wijkagent Bonhof. (U wordt doorverbonden met mij of men maakt een belbericht voor mij). In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken). Mijn e-mailadres is: hans.bonhof@politie.nl  U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of e-mailen naar www.meldmisdaadanoniem.nl 
De politie Drenthe op internet: www.politie.nl.