Verkoop UNICEF producten gaat niet door

Verkoop UNICEF producten gaat niet door

Zoals zoveel niet doorgaat, gaat ook de verkoop van UNICEF producten dit najaar in de Bibliotheek Sleen niet door. Om tóch de kinderen, die het minder getroffen hebben dan wij te ondersteunen vraagt Jennie de Vries, het contact-, informatie- en verkoopadres voor UNICEF in Sleen, voor een paar urgente situaties uw aandacht.

– Kinderen zijn de onzichtbare slachtoffers van de coronacrisis omdat miljoenen kinderen geen les op afstand kunnen volgen, miljoenen kinderen geen dagelijkse maaltijd (op school) krijgen en miljoenen kinderen daarom ook de noodzakelijke vaccinaties missen.
– In Jemen is één op de vijf kinderen acuut ondervoed.
– De kinderen uit kamp Moria op Lesbos hebben gebrek aan alles.

“Uw hulp is zeer welkom.” U kunt door UNICEF een pakketje met warme kleding laten versturen naar een vluchtelingenkamp in Syrië of Libanon. U kunt ook direct geld overmaken. Zie: www.unicef.nl. Kerstkaarten van UNICEF zijn nog wel te koop bij “The Read Shop XL Vermeer’ in Emmen.

Meer informatie: Jennie de Vries-Mulder, Vennebroekstraat 15, tel. 06-11203796, e-mail: jenniedevries@gmail.com. (sleenweb)