Afhaalpunten in bibliotheken tijdens lockdown

Afhaalpunten in bibliotheken tijdens lockdown

Met ingang van woensdag 16 december openen de meeste bibliotheken van Biblionet Drenthe weer een inlever- en afhaalpunt. Hier kunnen klanten hun reserveringen afhalen en geleende materialen inleveren. Zo kunnen bibliotheekleden ook tijdens de door het kabinet afgekondigde lockdown blijven lenen en lezen.

De inleverdata worden centraal verlengd tot 9 februari 2021 zodat de materialen na heropening terug kunnen worden gebracht. Deze maatregelen gelden tot tenminste 19 januari.

De afhaal- en inlevertijd van Bibliotheek Sleen is woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 -17.00 uur (25 december en 1 januari gesloten).

Materialen kunnen gereserveerd worden op de website www.bibliotheeksleen.nl, via de app Bibliotheek Wise of telefonisch bij de Klantenservice op nummer 088-0128000 (maandag t/m vrijdag van 9.00 -17.00 uur) (sleenweb)