Crescendo maakt kerstfilm

Crescendo maakt kerstfilm
Crescendo maakt kerstfilm

Het afgelopen jaar was voor iedereen een vreemd jaar. “Voor ons niet anders”, aldus muziekvereniging Crescendo. “Het was een jaar zonder het vrijheidsconcert, zonder trailer tour, zonder rommelmarkt en zonder buitenconcert.”

“Kortom, alle activiteiten waarbij wij onze muziek met u kunnen delen. En op dit moment zelfs niet met elkaar, omdat we weer niet samen kunnen repeteren.”

De muziekvereniging vervolgt: “Vele stukken die we ingestudeerd hadden voor de concerten liggen nog in de map. Hopelijk kunnen we die in toekomst toch eens ten gehore brengen. Ook de ensembles, die de laatste tijd hard gewerkt hebben om een bijdrage te leveren aan de kerstnachtdienst, konden door de lockdown helaas hiervan geen opnames maken.”

rommelmarkt crescendo 2016 2.jpg
Ook geen rommelmarkt in 2020 (foto: archief SleenWeb)

Bedankt
“Om het jaar niet zonder Crescendo te laten eindigen wilden we als vereniging u bedanken voor het donateurschap, voor het kopen van onze potgrond begin dit jaar en voor de steun die we hebben gekregen bij het Clubsupport van de Rabobank. Voor ons mooie financiële stimulansen die we gebruiken om de jeugd met muziek te verbinden. Gelukkig konden we wel weer verder met Orkest in de Klas. Wat is het leuk om de kinderen plezier te zien hebben in muziek maken. Zodra het weer mag zullen wij weer hard repeteren om mooie concerten te geven.”

Orkest in de klas 2
Orkest in de klas kon gelukkig doorgaan (foto: archief SleenWeb)

Kerstfilm
Net voor de lockdown is er door de jeugd, samen met de jeugd uit Oosterhesselen, nog hard gewerkt aan een heuse muzikale film. “Wij vinden het dé kerstfilm van 2020!”

Kerstfilm Crescendo

Als afsluiting van dit jaar kunt u de film bekijken via: https://youtu.be/BnVbfjyx9iE.

19 december 2020

Naar archief