Erm kan in beweging komen

Erm kan in beweging komen

Wie gezond en sportief wil wandelen, joggen of rennen rondom Erm kan nu onderweg terecht bij de twaalf beweegtoestellen die Dorpsbelangen onlangs heeft geplaatst. Het initiatief werd genomen door drie actieve wandelaarsters. Zij vroegen een project aan bij Dorpsbelangen. Een van hun echtgenoten mocht de tekeningen maken, het rondhout bestellen en de toestellen in elkaar zetten. Handig zo’n man in huis. Op twee zaterdagen on december werden de toestellen door zeven vrijwilligers geplaatst.

Langs de Hengstmeerweg staan rekstokken, een evenwichtsbalk en een haasje over.

Aan de Helkampsweg staan een evenwichtsbalk, een rekstok en een zigzag klaar.

Aan het einde van de Dalerstraat staan een trapje, een rekstok en een zigzag op je te wachten.

En aan De Hoek staan een trapje, een haasje over en een rekstok voor je klaar. Dorpsbelangen heeft zich over eventuele aansprakelijkheid gebogen. De toestellen zijn van rondhout gemaakt en als het nat is buiten kunnen de toestellen groen en glibberig worden. Gebruik vindt dus plaats voor eigen risico.

 

 

 

 

De toestellen zijn eigendom van Dorpsbelangen Erm & Achterste Erm. De een ontwierp het bordje, een ander kon ze weer maken. Dankzij al die vereende krachten kan Erm nu in beweging komen! Met dank aan de drie actieve initiatiefneemsters.