Oudejaarsconference van Harm en Roelof

Oudejaarsconference van Harm en Roelof

Oudejaarsconference van Harm en Roelof

Het Slener duo Harm en Roelof is de afgelopen tijd druk geweest met de voorbereidingen voor een speciale Corona editie van hun Oudejaarsconference. Ze nemen het afgelopen jaar door op geheel eigen wijze.

“Harm en Roelof waren er in januari al uit: zij zouden 2020 weleens gaan verslaan aan het einde van het jaar. Het was tijd voor een leuke oudejaarsconference over een prachtig jaar. Maar als snel werd het jaar van 75 jaar vrijheid het jaar van quarantaine en lock-downs…  Maar daar laten de mannen zich niet door uit het veld slaan. Want zij zagen door alle verdriet en eenzaamheid door ook een hoop mooie dingen en dingen waarom we ook in deze tijd hartelijk om mogen lachen. Het zijn deze dingen waardoor Harm en Roelof zich laten leiden in hun conference. Met veel plezier maken zij een avond vol muziek en relativering met ruimte voor een lach en een traan.”

Uitzending op RTV Drenthe
De conference is – zonder publiek – opgenomen in Theater Deel in Sleen en is 31 december om 19.13 uur te zien op RTV Drenthe. Om 23.00 uur wordt de uitzending herhaald.

30 december 2020