Zit dansen jou ook in het bloed?

Zit dansen jou ook in het bloed?

Zaterdag 23 januari 2021 start een workshop dansen van 8 lessen in de Dojo bij de sporthal in Sleen (indien de coronavoorschriften dit toelaten).

 

Er worden verschillende dansen aangeboden zoals Hip Hop, Streetdance, Ballet, Modern, Jazz afhankelijk van de leeftijdsgroep. Eva Marisela Fissering de Vries, sinds kort aangenomen als dansdocent in Sleen, gaat deze workshop verzorgen. Helaas vallen tieners en volwassenen nog even buiten de boot i.v.m. Covid-19. Maar hopelijk kunnen we hier in de toekomst ook mee gaan starten. Leeftijdgroepen kinderen: 5 t/m 7 jaar en 8 t/m 12 jaar. De groepsgrootte is 8 kinderen, opgave vòòr 8 januari 2021. Kan je nu net zoals Eva niet wachten om te beginnen? Hieronder vind je de contact gegevens en kun je je direct inschrijven! Mail naar: gvsleen@hotmail.com of bel met Ans Hegen: 0612953621 voor het inschrijfformulier.