TV Sleen doet banen vervroegd open

TV Sleen doet banen vervroegd open

27 maart 2021

 

De start van het tennisseizoen bij Tennis Vereniging Sleen was het sinds jaar en dag het eerste weekend van april. Maar nu werden afgelopen week al de nieuwe netten weer op hoogte gebracht en stuiterden de eerste ballen – en spelers – weer over de vier gravelbanen.

Bijzondere tijden – Corona! – vragen om bijzondere flexibiliteit. “Veel van onze leden spelen in de winter in diverse tennishallen in de omgeving”, legt voorzitter Klaas Schepers uit. “Maar met de lockdowns is dat hele winterseizoen in het water gevallen. Veel sporten mogen nu nog steeds niet, maar tennis buiten mág nu wel! Natuurlijk wel met inachtname van alle voorzorgsmaatregelen.”

En dus heeft de groep baanvrijwilligers zich een slag in de rondte gewerkt om de banen vervroegd klaar te maken. Dat is gelukt en veel leden van de vereniging kwamen al weer kijken of ze het spel nog onder de knie hadden.

Interesse in een lidmaatschap bij Tennis Vereniging Sleen? Kijk op de site: www.tvsleen.nl.

Open dag voor jeugd t/m 27 jaar op zaterdag 3 april
De tennisverenigingen Sleen, Zweeloo en Oosterhesselen organiseren een open dag voor de jeugd. Samen met Tennisschool Koning uit Emmen is het mogelijk op de diverse parken kennis te maken met tennis. Van 10.00 tot 12.00 uur in Sleen, vervolgens van 12.00 tot 14.00 uur in Oosterhesselen en de afsluiting is in Zweeloo van 14.00 tot 16.00 uur. Kom vrijblijvend even kijken en meedoen!