Draagt u Crescendo een warm hart toe?

Draagt u Crescendo een warm hart toe?

 

Draagt u Crescendo een warm hart toe?

Van 28 mei tot en met 5 juni doet Muziekvereniging Crescendo uit Sleen mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In totaal collecteren 1182 organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media.

De opbrengst van de actie is voor de organisaties die actie voeren. Crescendo voert actie om zichtbaar te zijn en te blijven voor u en jou in en rond Sleen.

Crescendo heeft als doel om als dorpsvereniging actief en zichtbaar te zijn. Dit doet de vereniging door middel van passende optredens te verzorgen voor divers publiek. Inmiddels zijn ze ‘kind aan huis’ op de Slener basisscholen, waar ‘Orkest in de Klas’ mogelijk wordt gemaakt. Dit om kinderen kennis te laten maken met muziek en het beoefenen van een muziekinstrument. Samen met Excelsior Oosterhesselen heeft Crescendo een mooi aanbod voor beginnende muzikanten. Op vrijwel elk niveau kun je instappen en is er een mogelijkheid om samen muziek te maken. 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. Ieder jaar collecteren honderden organisaties voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. Vorig jaar is de actie voor het eerst mobiel georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie. Er is nog steeds grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen. Vandaar dat het Cultuurfonds de hele netto opbrengst weer teruggeeft aan de organisaties die collecteren.

Draagt u Crescendo een warm hart toe?


Draagt u Crescendo een warm hart toe?

Van 28 mei tot en met 5 juni doet Muziekvereniging Crescendo uit Sleen mee aan de jaarlijkse actie van het Prins Bernhard Cultuurfonds. In totaal collecteren 1182 organisaties in het hele land om geld op te halen voor lokale cultuur en natuur. De collecte is dit jaar voor de tweede keer mobiel, via appjes, mailtjes en social media.

De opbrengst van de actie is voor de organisaties die actie voeren. Crescendo voert actie om zichtbaar te zijn en te blijven voor u en jou in en rond Sleen.

Crescendo heeft als doel om als dorpsvereniging actief en zichtbaar te zijn. Dit doet de vereniging door middel van passende optredens te verzorgen voor divers publiek. Inmiddels zijn ze ‘kind aan huis’ op de Slener basisscholen, waar ‘Orkest in de Klas’ mogelijk wordt gemaakt. Dit om kinderen kennis te laten maken met muziek en het beoefenen van een muziekinstrument. Samen met Excelsior Oosterhesselen heeft Crescendo een mooi aanbod voor beginnende muzikanten. Op vrijwel elk niveau kun je instappen en is er een mogelijkheid om samen muziek te maken. 

Het Prins Bernhard Cultuurfonds organiseert al sinds 1946 de Anjeractie. Het is de oudste collecte van Nederland. Ieder jaar collecteren honderden organisaties voor hun vereniging én voor het Cultuurfonds. Vorig jaar is de actie voor het eerst mobiel georganiseerd: geen bussen en collectanten meer langs de deur. Het Cultuurfonds gaat op diezelfde voet verder. Het is veiliger voor de collectant én makkelijker voor de organisatie. Er is nog steeds grote noodzaak om lokale cultuurorganisaties te steunen. Vandaar dat het Cultuurfonds de hele netto opbrengst weer teruggeeft aan de organisaties die collecteren. 

Geld doneren gaat heel eenvoudig, klik daarvoor hier.

29 mei 2021