Nieuws van het bosbad

Nieuws van het bosbad

Nieuws van het bosbad

Tijd voor een duik! Er komt heerlijk weer aan én het bosbad mag jullie weer welkom heten om vrij te zwemmen, dat is toch super? Je moet wel, net als vorig jaar, online je ticket reserveren (met abonnement) of kopen, maar dan plons je vervolgens wel weer in het verfrissende bad.

Een plekje reserveren? Klik dan hier.

Koop voordelig je abonnement
Dit seizoen koop je het hele seizoen je abonnement voor de voorverkoopprijs. Je kunt nog steeds je abonnement bestellen via de website. Wil je vervolgens komen zwemmen, dan kun je met je abonnement eenvoudig gratis tickets reserveren voor de dag van je keuze. Meer informatie? Klik dan hier

In het Bosbad kan je ook terecht voor zwemlessen en andere activiteiten. Meer weten? Klik dan hier

28 mei 2021