Open dag SIS 25 september

Open dag SIS 25 september

 

In het kader van de Nationale sportweek, waarvan de gemeente Coevorden hostcity is, heeft de gemeente een programma opgesteld. Hierin hebben wij met Sport Initiatief Sleen (SIS) aangegeven mee te willen doen in het programma. Zo organiseert SIS zaterdag 25 september open dag! Het is de bedoeling om de inwoners van Sleen en omgeving kennis te laten maken met alle groepslessen van SIS. Gedurende de middag zullen verschillende lessen kort gegeven worden, waarbij de aanwezigen ook mogen aansluiten om zelf te ervaren. Het thema van de dag is ‘Frisse Start’.

 

Sportestafette
Voor de (jong) volwassenen worden er gedurende de middag alle groepslessen gepresenteerd door middel van een sportestafette voor leden. Leden melden zich hiervoor aan en kunnen dan een uur trainen, 3 verschillende sporten die vooraf niet voor hen bekend zijn. Zo zijn er de gehele middag steeds 2 activiteiten tegelijkertijd live te zien.
De lessen worden zowel buiten als binnen gegeven. Wij hebben lessen van (boxing) bootcamp tot pilates en van spinning tot yoga. Zo is er voor een ieder altijd wel een les waarbij je aansluiting kunt vinden. Daarnaast is er ruimte om kennis te maken met de trainers en je vragen te stellen over de lessen.

Zinin, Mini Bakery en Bamboo Byte zijn aanwezig
Uiteraard willen wij ook graag laten weten dat jonge ondernemers uit Sleen, uitgenodigd zijn om hun onderneming te presenteren. Ook zij zijn bezig met hun ‘Frisse Start’. Bij hen kun je je laten informeren over wat ze doen, hoe ze dit doen en ook proeven, kopen en bestellen past binnen de mogelijkheden.

Springkussen
Voor de kleintjes zal er een groot springkussen aanwezig zijn, zodat papa’s en mama’s of opa’s en oma’s rustig kunnen rondkijken en de kinderen zich niet hoeven te vervelen.

Het geheel aan activiteiten zal zich afspelen van 13.00 uur tot 16.00 uur bij SIS aan Brink 1 in Sleen. Gedurende de gehele middag is er de mogelijkheid om een gratis kopje koffie of thee bij ons te drinken, want ook dat vinden wij bij SIS belangrijk.

Kom jij ook je goodie bag halen (zolang de voorraad strekt) en kijken én ervaren waar SIS nu precies voor staat? Neem je familie, buren, vrienden mee en maak er een actief uitje van.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Wieb 06-11860706 of Iris 06-18803171.