Lös Hoes lezing met Karin Heeling

Lös Hoes lezing met Karin Heeling

Op zondag 10 oktober aanstaande zal Karin Heeling uit Sleen de Lös Hoes lezing verzorgen met als thema “Passie voor muziek”. Karin is al vanaf jong af aan bezig met muziek en dat heeft nog steeds een belangrijke plek in haar leven.

“Hier in Sleen kennen we haar als één van de vaste organisten en begeleidt ze zanggroep Vocation vanachter de piano. Karin speelt ook ‘muziek op maat’ : op maat gesneden, aansluitend bij wensen van bruidsparen tijdens een huwelijksceremonie in het gemeentehuis, of in de kerk van doopouders bij gelegenheid van de doop van hun kind, en van families, rond een afscheid van geliefden.”

Iedereen is van harte welkom om naar haar verhaal te luisteren. De lezing begint om 11.15 uur in de Ontmoetingskerk in Sleen. Voor aanvang kan een kop koffie/thee gedronken worden .