Bushbikers: Sporten voor Energie

Bushbikers: Sporten voor Energie

 

Zondag 19 december organiseert Bushbikers Sleen verschillende activiteiten in het kader van “Sporten voor Energie” niet voor iedereen vanzelfsprekend. Activiteiten zijn o.a. een MTB toertocht van 18, 30 en 50 kilometer, een wandeltocht van ca. 10,5 kilometer, een puzzeltocht voor de allerjongsten van circa 2 kilometer en het is mogelijk om deel te nemen aan 160 kilometer fietsen via het online platform Zwift.

Startlocatie van alle activiteiten is Restaurant Wielens – Camperplaats Wielens in Noord-Sleen.

Dit alles wordt georganiseerd om geld in te zamelen voor de chronische ziekte ME zodat er meer onderzoek kan komen en dat deze ziekte meer onder de aandacht gebracht wordt. ( zie: ME/cvs Vereniging). Alle informatie is ook terug te vinden via www.bushbikers.nl.

Vergeet ook niet het verhaal van Gerco Vredeveld te lezen; hij heeft dagelijks met deze ziekte te maken en heeft zijn hobby mountainbiken vaarwel moeten zeggen maar is gelukkig op een andere manier betrokken bij Bushbikers Sleen.