De familie van Tongeren

De familie van Tongeren

In maart heeft de familie Van Tongeren de boerderij gekocht van de familie Nijkoops aan de Dalerstraat 28. Bert (48), Jannie (50), Bianca (19) en Marjanne (17) hebben hiervoor in Nieuw-Amsterdam gewoond. Bert is werkzaam bij Hoveniers- en Klussenbedrijf De Zijtak waar hij samen met Jannie (en Kevin) eigenaar van is.
Jannie doet de boekhouding van hun eigen bedrijf. Tevens werkt ze op de
administratie bij Buursema’s Bouwbedrijf en doet ze de administratie van 
Paardensportcentrum Sleen. Bianca is 2e jaars student Verpleegkunde bij
Windesheim in Zwolle. Marjanne is dit jaar gestart met de opleiding Sport enBewegen bij het Deltion in Zwolle. Bert en Marjanne delen de passie motorcross en Enduro en Jannie en Bianca rijden allebei paard. Op een boerderij wonen, was een droom voor Bert en Jannie die nu uitgekomen is. Dieren zijn dan ook meer dan welkom. Inmiddels zijn er 2 honden, 2 paarden, 2 poezen en 6 konijnen. Volgend voorjaar komen er nog een paar geiten bij.
Er staat nog wel een verbouwing van de boerderij in de planning, maar eerst de erfinrichting en een vernieuwde (kap)schuur.