Politieberichten september en oktober

Politieberichten september en oktober

Deze keer de politieberichten uit Sleen en directe omgeving van de maanden september, oktober en een gedeelte van november. Wijkagent Bonhof heeft alles weer op een rijtje gezet. Er was een verscheidenheid aan berichten: aanrijdingen, inbraken en een illegaal feest.

Op 11 september vond een aanrijding plaats in Achterste Erm. Het bleef bij materiële schade. De auto’s werden afgesleept.

Op 13 september kwam er een melding over een illegaal feest aan het Ermerstrand in Erm. Daar bleek later een klein gezelschap te zitten.

Op 19 september kreeg de politie te maken met een onwel geworden man op de Steenbakkersweg in Erm. Na door de ambulance onderzocht te zijn, kwam de man in de benen en werd hij uiteindelijk aan landgenoten toevertrouwd.

Op 24 september belandde een bestuurder van een personenauto in de berm tegen een paal op de N34. Mevrouw werd rechts ingehaald vanuit de richting  noord nabij de wegwerkzaamheden.  De spiegels raakten elkaar en de bestuurster schrok. De rechts inhalende bestuurder reed door.

Ook deze maand zijn weer een aantal aangiftes van internetfraude gedaan. De aangevers/slachtoffers werden voor bepaalde bedragen opgelicht . De internet aangifte werd via www.politie.nl gedaan. Ook waren daarbij een aantal aangiften van vernieling en schade aan lichtmasten, waarbij de daders doorreden.

Verder waren er  deze maand veel politiebemoeienissen met betrekking tot burenruzies, relatieproblemen/ huiselijk geweld,  geluidsoverlast ( veel overlast meldingen)  of andere overlast en hulpverleningen. Vanwege privacy kunnen deze niet worden genoemd.

Bereikbaarheid politie
Wijkagent voor het gebied Sleen/Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo). U kunt de wijkagent bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 vragen naar de wijkagent Bonhof. (U wordt doorverbonden of men maakt een terug belbericht)

In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken).
Het emailadres is: hans.bonhof@politie.nl
Op INSTAGRAM te volgen als wijkagent_sleen_zweeloo
U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of e-mailen naar www.meldmisdaadanoniem.nl.
De politie Drenthe op internet: www.politie.nl.