Inschrijving Beachvolleybaltoernooi Ermerstrand verlengd

Inschrijving Beachvolleybaltoernooi Ermerstrand verlengd

De organisatie van het 25e Beachvolleybaltoernooi VC Sleen maakt bekend dat de inschrijvingstermijn voor het toernooi, dat op zaterdag 16 en zondag 17 juli a.s. plaatsvindt op de stranden van het Recreatiepark Ermerstrand te Erm, is verlengd. De inschrijving is nu geopend tot en met zondag 15 mei 2022. Voor de 25e editie van één van de grootste beachvolleybaltoernooien hebben zich inmiddels ongeveer 260 teams opgegeven, maar er is nog ruimte voor meer teams op alle niveaus, van zowel top- als recreantenniveau. Er kan worden gespeeld in teams van 2, 3 of 4 personen. Meer informatie hierover staat op de website van de Volleybalclub Sleen, www.vcsleen.nl

Daar kan men zich ook direct opgeven.