Kleding verkoop voor mensen in nood op 6 en 7 mei. In het “Ons Centrum” te Sleen.

Kleding verkoop voor mensen in nood op 6 en 7 mei. In het “Ons Centrum” te Sleen.

De “Sleener Kleerkast” houdt ook dit jaar weer een grote voorjaarsverkoop op vrijdag 6 mei en op zaterdag 7 mei in “Ons Centrum” naast de Dorpskerk in Sleen.Aangeboden wordt mooie gebruikte kleding voor jong en oud, ook bedlinnen en schoenen van goede kwaliteit.Dit alles voor een aantrekkelijke prijs. Grijp nu de kans om uw garderobe aan te vullen.De opbrengst gaat naar naar een goed doel.

De medewerkers van de “Sleener Kleerkast” ontvangen u ook graag een keer aan de Heirweg no. 3 in Sleen voor het inbrengen van kleding en/of een kijkje te nemen in ons winkeltje.Geopend op elke woensdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur en op zaterdagmorgen van 10.00 tot 13.00 uur.