Crescendo Sleen geeft concert tijdens Pad in de Kijker Weekend

Crescendo Sleen geeft concert tijdens Pad in de Kijker Weekend

 

Dit voorjaar is in de gemeente Coevorden het cultuurpad gepresenteerd: een lange afstandwandelpad door de hele gemeente. In het weekend van 2 & 3 juli staat het cultuurpad tussen Noord-Sleen en Sleen centraal.

 

Wandelaars worden uitgenodigd om juist dit weekend de route te wandelen. In Sleen zijn rondom MFC De Brink allerlei culturele activiteiten. Crescendo zorgt voor de feestelijke afsluiter op 3 juli. Om 14.30 uur geeft de muziekvereniging een zomers ‘cultuurpadconcert’ in de buitenlucht. De opmaatjes, het opleidingsorkest, de harmonie en de malletband, ze laten allemaal van zich horen deze middag. Voor het wandelend publiek de perfecte gelegenheid om de benen even te strekken en te ontspannen. Maar natuurlijk ook erg gezellig voor alle andere belangstellenden. Bij MFC De Brink zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar, bij mooi weer belooft het dus een gezellig, zonnig terrasconcert te worden!  Wat is er verder nog te doen dit weekend bij MFC De Brink: op zaterdag 2 juli organiseert Crescendo een rommelmarkt op de Brink, vanaf 13.00 uur. Op zondag 3 juli is vanaf 11.00 uur MFC De Brink geopend met verschillende exposities. Om 14.00 uur geeft ‘Kids Sound’ van de gemengde zangvereniging een optreden.  

 

Foto: Femmie Zeewuster.