Open repetitie van Pur Sang

Open repetitie van Pur Sang

Donderdag 9 juni houdt gemengd koor Pur Sang een open repetitie van 20.00 tot 22.00 uur in MFC “de Brink” aan de Brink 1 in Sleen.


Zingen geeft plezier en is één van de grootste hobby’s in Nederland. Met het motto “zingen kan bijna iedereen” nodigt de Gemengde Zangvereniging Sleen geoefende, maar ook minder geoefende zangers en zangeressen graag uit om de Open Repetitie van Pur Sang bij te wonen. Een geoefende stem is een mooie bijkomstigheid maar geen noodzaak, bij het leren lezen van de muziek helpen wij je en samen met de dirigent bekijk je bij welke stemsoort je het beste past. En na de repetitie klink je, geheel vrijblijvend eventueel nog wat door, maar dan met een glas in je hand en dat is net zo belangrijk. Uiteraard werk je met elkaar naar de concerten toe die verspreid over het jaar worden gegeven. Het is hartstikke leuk om te repeteren maar om het eindproduct voor publiek te presenteren is toch ook geweldig.
Bovendien is zoiets helemaal niet eng als je dat met zo’n hechte groep doet. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je een goede en professionele dirigent hebt. En die hebben we zeker met Carina Vinke uit Erica, een solozangeres die over de hele wereld furore maakt met haar prachtige alt-mezzostem. Carina is met zeer veel enthousiasme dirigente van Pur Sang. Ze is
ook dirigente van het Emmens Mannenkoor en ze is verbonden als docent hoofdvak zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.
Dus, heb je altijd al willen zingen, kom dan vrijblijvend op 9 juni om 20.00 uur op de open repetitie. We vragen je om uiterlijk 8 juni een mail te sturen naar gzvsleen@hotmail.com als je graag aanwezig wil zijn