Politie berichten Erm en Omstreken van mei

Politie berichten Erm en Omstreken van mei

Op 28 april werd gemeld dat op de carpoolplaats in Erm een auto stond met ingeslagen ramen. Ter plaatse werd een auto aangetroffen met ingeslagen raam. De eigenaar werd opgespoord. Op 1 mei werd aangifte gedaan van diefstal uit een schuur in Diphoorn. De dader werd op heterdaad aangehouden door oplettende getuigen en na een kort onderzoek werd hij overgebracht naar Assen. Ook in andere schuren werd ingebroken of is er geprobeerd dit te doen. Op 2 mei werd aangifte gedaan via internet van vernieling van een ruit van een personenauto in Erm. Op 19 mei werd een ree aangereden in de schemeruren. De ree werd niet gevonden. De auto kon door de schade niet verder en werd afgesleept. Op 23 mei surveilleerde de wijkagent op het Ermerstrand en trof daarbij twee mannen uit Letland die daar verbleven en met een personenauto bezig waren. De auto werd stil gezet en de mannen werden op de geldende regels gewezen. Op 24 mei werd op de N34 een speciale controle van het vrachtverkeer gehouden. Op 28 mei vond een materiële aanrijding plaats op de kruising van “t Eng met de Wolfsgarenweg. Op 1 juni werd in Erm een verdachte auto gemeld. Deze bleek van jagers te zijn die vergunning hadden voor de vossenjacht. Ook deze maand zijn weer een aantal aangiftes van internetfraude gedaan. De aangevers/slachtoffers werden voor bepaalde bedragen opgelicht. De internet aangiften werden via www.politie.nl gedaan. Ook waren daarbij veel aangiften van vernieling en schade aan lichtmasten, waarbij de daders door zijn gereden. Ook werd een groot aantal meldingen gedaan van gevaarlijk rijgedrag, voetgangers/fietsers op de autowegen en afgevallen lading op de rijkswegen. Bereikbaarheid politie-wijkagent voor het gebied Sleen/Zweeloo (de oude gemeenten Sleen en Zweeloo). U kunt hem bereiken via het algemene politienummer 0900-8844 vragen naar wijkagent Bonhof. (U wordt doorverbonden met hem of men maakt een belbericht voor hem). In noodgevallen altijd 112 bellen (lees dringende zaken). Het emailadres van de wijkagent is: hans.bonhof@politie.nl Ook ben ik op Instagram te volgen als wijkagent_sleen_zweeloo U kunt altijd anoniem meldingen doen bij 0800-7000 of mailen via www.meldmisdaadanoniem.nl De politie Drenthe op internet: www.politie.nl