Wie wordt de Jeu de Boules koning(in) van Erm?

Wie wordt de Jeu de Boules koning(in) van Erm?

Na het succesvolle Jeu de Boules toernooi tijdens het voorgaande Dorpsfeest in 2019 gaat er opnieuw een Jeu de Boules toernooi plaatsvinden. En wel op 18 juni zullen de wedstrijden plaatsvinden op het terrein aan De Brinken in Erm. Het organisatiecomité gaat hiervoor samenwerken met de Jeu de Boules vereniging Ermerzand.

Jeu de Boules, ook wel ‘petanque’ genoemd, hebben we allemaal wel eens gespeeld. Het is de campingsport bij uitstek, maar ook buiten de camping wint het aan populariteit. Bij ons in Erm is er zelfs een officiële vereniging ontstaan waarbij leden wekelijks bijeen komen om een balletje te gooien.

De wedstrijden vangen aan vanaf 13:30 uur en vinden plaats in een aantal ronden waarin per team gestreden wordt. Aanmelden vindt plaats per team waarbij een team bestaat uit twee personen. Er zijn geen leeftijdsgrenzen gesteld voor teamleden, het is voor jong en oud. Wel is het handig als elk teamlid zelf een bal kan werpen. Heeft u wel- of geen ervaring met Jeu de Boules? Dit is van ondergeschikt belang. “Gezelligheid staat voorop”.

Deelname is gratis en Jeu de Boules-ballen zijn aanwezig. Mocht u gebruik willen maken van uw eigen ballen dan is dat mogelijk. Geef dit aan bij uw opgave.

Opgeven bij voorkeur via e-mail: john-sikken@hotmail.com of telefonisch/whatsapp via: 06-12928927. Geef bij uw opgave de onderstaande gegevens aan:
Naam team:
Deelnemer 1:
Deelnemer 2:
Speelt met eigen Jeu de Boules ballen: Ja/Nee

Na afloop zal het winnende team gekroond worden tot de Jeu de Boules koning(in) van Erm. Deze bekroning wilt u toch ook.