​Weinig belangstelling voor Expositie

​Weinig belangstelling voor Expositie
De Archiefcommissie Erm organiseerde afgelopen weekend een bescheiden expositie in de schuur van de familie Sikken aan de Dalerstraat 4. Dit op verzoek van Dorpsbelangen die daarmee het Cultuurpad van de gemeente Coevorden aandacht wilde geven. Het Cultuurpad is een lange afstand wandelroute die alle dorpen van de gemeente Coevorden met elkaar verbindt. Dit in het kader dat de gemeente Coevorden culturele gemeente van Drenthe is dit jaar. Maar helaas hebben maar heel weinig mensen de expositie bezocht. Op zaterdag- en zondagmiddag was de belangstelling nihil zodat werd besloten om de deuren maar vroegtijdig te sluiten. Heel erg jammer voor de Archiefcommissie die er toch de nodige werkzaamheden voor moest verrichten en de familie Sikken voor het beschikbaar stellen van de ruimte en deze keurig hadden opgeruimd.