Nieuwsbrief 21a Culturele Gemeente met juiste links

Nieuwsbrief 21a  Culturele Gemeente met juiste links
 
 
In de vorige nieuwsbrief stuurden wij u foutieve links bij de artikelen:
* op zoek naar vrijwilligers* het nieuwe Culturele Magazine nr.4Daarom hierbij nogmaals de nieuwsbrief nr. 21.Excuses voor het ongemak. Redactie Cuturele Gemeente Coevorden
 
Wij zijn op zoek naar enkele vrijwilligers voor het muziektheater Bommen Berend!
Op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus vindt het spectaculaire muziektheater Bommen Berend plaats op een unieke locatie in Coevorden, namelijk in een loods op het magazijnencomplex van Defensie (Europark). In drie voorstellingen nemen het orkest en de zangers/acteurs de bezoekers mee naar het jaar 1672 in Coevorden en Groningen.Wil jij daaraan meewerken? Dan is dit je kans!Voor deze voorstellingen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen als gastheer/gastvrouw. De taken bestaan uit kaartcontrole, garderobewerkzaamheden, ontvangst en begeleiding van de bezoekers en allerhande klusjes voor en na de voorstelling.Verder zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers voor hulp bij de kleding van de cast en de rekwisieten.In onze nieuwsbrief die we u vanmiddag hebben toegezonden hebben we een verkeerde link toegevoegd om u aan te melden. Onze excuses hiervoor. Hierbij de juiste link. 
Lees hier voor meer informatie en aanmelden
 
Heb jij je kaarten al besteld voor het muziektheater Bommen Berend op 25 en 26 augustus?
Dat kan via deze button!
 
Programma Viering 350 jaar ontzet van Coevorden
 
25 en 26 augustus Muziektheater Bommen Berend
 
26 tot en met 28 augustus Garnizoensdagen 
 
27 en 28 augustus Bommen Berend PadWandel je mee? Meld je hier aan!  
   
 
Cultuurmagazine nummer 4 is uit!
In dit thema nummer VIERING 350 JAAR ONTZET VAN COEVORDEN In gesprek met burgemeester Renze Bergsma, het naderende Bommen Berend theaterspektakel, de Tocht van Bommen Berend Buskruit en wapengekletter tijdens de Garnizoensdagen. En nog veel meer!
Lees hier het magazine!
 
Cultuurpad-in-de-kijker weekenden
Wandelen en tegelijkertijd cultuur en gezelligheid beleven? Kom dan naar de Cultuurpad-in-de-kijker weekenden die plaatsvinden in de diverse dorpen.Tijdens deze weekenden word je als wandelaar uitgenodigd om een deel van de route van het Cultuurpad te wandelen in en rondom het dorp. In het dorp vinden diverse gezellige culturele evenementen plaats. Een mooi moment om tijdens de wandeling even te genieten en te ontspannen.Noteer alvast de data!5,6 en 7 augustus Schoonoord en De Kiel13 en 14 augustus Wezup3 en 4 september Oosterhesselen10 en 11 september Benneveld, Aalden en ZweelooEn lees hier het nieuws over de beleving van het Cultuur-pad-in-de-kijker weekend in Gees!
Programma pad-in-de-kijker-weekend
Cultuurpad routes
 
Volg ons op Facebook en Instagram
Volg je ons ook en help je ons groeien?Facebook  – facebook.com/CultureelCoevordenInstagram  – instagram.com/cultureelcoevorden
 
 
Facebook
 
 
Instagram
 
Culturele Gemeente Coevorden 2021-2022