Erm.nu
GFT
28 juni 2024

GFT

Geen evenementen gevonden!
GFT
28 juni 2024

GFT

Geen evenementen gevonden!

De koning komt

26 april 2024

Zaterdag is het zover, Koningsdag. Hij komt naar ons mooi Drenthe. Om precies te zijn, Emmen. Het is u vast niet ontgaan. In Emmen is men druk doende, het is een hele organisatie. De route is vast gelegd. Daar waar de koninklijke familie haar schreden zet is alles tip top in orde. Je kunt van de vloer eten. Er moet een goede indruk worden gegeven. Alles voor de Koning en zijn gevolg. Het mag wat kosten. De horeca viert er wel bij, dat is een groot plus punt, alle hotels zitten vol. De markt kan niet doorgaan, dat is jammer voor die ondernemers. Zo heb je altijd plus en min punten.

Wat zou het een grap zijn als de Koning vorige week of eerder incognito Emmen had bezocht. Dan zou hij nu zijn hoofd schudden. Dan zou hij ook de problemen signaleren, die er voldoende zijn. Een paar uur rondzwerven bij het station had veel opgeleverd. Ik begrijp heus wel dat de promotie van Emmen erg belangrijk is, voor deze en gene. Maar toch.

In alle vroegte ga ik , samen met wat gezinsleden, naar de koningsmarkt . In Assen, Emmen wordt mij te vol. Ik hoop dat het mooi weer zal worden en ik mijn slag kan slaan. Dat u mij ooit zult zien in ” tussen kunst en kitsch”. Dat die slag veel groter is dan ik ooit kon dromen.
Ook dichterbij huis wordt er feest gevierd. Voor iedereen wel iets. Ik wens jullie allemaal een gezellige dag met veel zon en misschien een hand van de Koning of van een ander lid van de familie!

Uitgelicht

Lente
Lente

Lente

De voorjaarsvakantie zit er weer op. Veel tijd met onze kleinkinderen doorgebracht. Zo kwam de...